+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

RETAIL CONNECTED

Home > RETAIL CONNECTED
Retail Connected is onze retail oplossing. Als retail elke dag verandert, moet ook de technologie mee veranderen. Met Retail Connected bieden wij u de standaard, schaalbare en beheersbare oplossing die u nodig heeft. Ongeacht het kanaal dat uw klant kiest of de functie die uw medewerker bekleedt: Retail Connected stelt uw medewerkers optimaal in staat om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen.
Dankzij de naadloze integratie van de beste retailoplossingen omvat Retail Connected de best practices en best values uit de retail. Door optimaal gebruik te maken van cloudoplossingen betaalt u met Retail Connected alleen voor wat u nodig heeft. Door het IT-beheer onder te brengen bij een gespecialiseerde partner bent u verzekerd van een veilige, betrouwbare en voorspelbare oplossing.

Maak ruimte voor innovatie

De kern van Retail Connected bestaat uit Microsoft Dynamics 365. Dat is het platform van Microsoft dat is gebouwd op de combinatie van de beste Microsoft-oplossingen: ERP, CRM, Power BI, Office 365 en Azure Integration services. Dit platform hebben wij aangevuld met best-of-breed oplossingen uit de retail.
Welke best-of-breed oplossingen zijn opgenomen in Retail Connected?
– CowHills voor point of sale en promotie engine
– FlowFabric voor promotie/folder management
– Darwin voor retail merchandise planning
– Slim4 voor voorraadoptimalisatie en behoefte planning
– Colleqtive voor apps in de winkel

Download de Retail Connected brochure

Wilt u hier meer over weten download dan onze brochure. Of neem contact met ons op

*

*
*
*
Graag ontvang ik de GreatCircle nieuwsbrief
9 - 5 =
*

Blogs

Zo word je een data driven retailorganisatie

Binnen de retail staan de marges onder druk en ligt de concurrentie continu op de loer. Het is dan ook niet verrassend dat retailmanagers geregeld wakker liggen over uitdagingen, wijzigingen en ambities. Neem je belangrijke besluiten op je gevoel of wil je alle besluiten onderbouwen met cijfers?

read more

Grip op uw betaaltransacties

Het betalingsverkeer van retailbedrijven is in complexiteit toegenomen. Waren er eerst alleen betalingen van winkelende bezoekers en van leveranciers, nu biedt u uw producten ook aan op uw webshop, via resellers en op marktplaatsen. Hoe volg je het in- en uitstromende betalingsverkeer nog op een efficiënte manier?

read more

Retail IT Challenge: Maak ruimte voor innovatie

Donderdag 16 november organiseerden GreatCircle en Breinwave de Retail Connected IT Challenge voor IT-managers van retail en fashionbedrijven. Tijdens deze inspirerende en innovatieve ochtend hebben we verschillende onderwerpen de revue laten passeren. Wij geven een korte terugblik op de besproken onderwerpen.

read more