+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die voor ons een strategisch marketingplan kan opstellen. Dit plan zal ondersteunend zijn voor de beslissing omtrent het betreden van een nieuwe markt. Ons kantoor is gevestigd in Nieuwegein. 

Hoe ziet je opdracht eruit?  

Er dient een strategisch marketingplan geschreven te worden, waarin na een interne analyse, ook een uitgebreid marktonderzoek (externe analyse) zal worden uitgevoerd. Het schrijven van een strategisch marketingplan is bedoeld om marktontwikkelingen in kaart te brengen in een nieuw te betreden markt. Deze breng je in relatie tot de dienstverlening die wij bieden. Aan de hand van je bevindingen rapporteer je je aanbevelingen. Je zult tijdens deze periode begeleid worden door zowel de business- als marketingmedewerkers van GreatCircle, die zelf ook ervaring hebben in het schrijven van marketingplannen.  

Het uitvoeren van deze opdracht geeft je een mooie gelegenheid om kennis en ervaring op te doen op het gebied van marktontwikkelingen.    

Wat vragen wij van jou: 

  • Hbo of Wo denkniveau. Je volgt bijvoorbeeld een opleiding in de richting marketing, commerciële economie of bedrijfskunde
  • Je staat open voor nieuwe dingen, je wilt leren en jezelf ontwikkelen
  • Een grote mate van zelfstandigheid
  • Je beschikt over een goede Nederlandse woordenschat
  • Je bent sociaal en mondig en zorgt voor eigen inbreng 

Wij bieden je: 

  • Een werkplek voor 32 uur per week gedurende 4 – 5 maanden bij GreatCircle. Flexibel werken of thuiswerken is mogelijk in overleg
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen met het schrijven van een strategisch marketingplan en het uitvoeren van een marktonderzoek
  • De gelegenheid om kennis op te bouwen van ontwikkelingen binnen een bepaalde branche
  • Een marktconforme (stage)vergoeding
  • Wij houden rekening met de vereisten vanuit je opleiding 

Over GreatCircle 
GreatCircle is als Microsoft partner specialist in het implementeren, optimaliseren en beheren van IT. Dit doen wij binnen diverse branches, waaronder retail, fashion, logistiek en manufacturing. Wij zijn een echt ‘mensenbedrijf’. Met meer dan 50 ervaren specialisten helpen wij onze klanten met hun digitale transformatie. Wij verbinden mensen, gegevens en processen met elkaar. GreatCircle is gevestigd in een modern kantoor in Nieuwegein, tegen de rand van Utrecht. Jouw nieuwe werkplek bereik je met de auto via de A12 of met het openbaar vervoer. Vanaf de bus of tramhalte loop je in ongeveer 5 minuten het pand binnen. GreatCircle is onderdeel van de Broad Horizon Groep. Hieronder vallen verschillende technologie bedrijven die elkaar sterk aanvullen in hun dienstverlening.   

Spreekt deze opdracht je aan, neem dan contact op met Pascal Jacobs via pascal.jacobs@greatcircle.nl of bel 06-24758213. 

 

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter