+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

BRANDS

Home > BRANCHES > BRANDS

Klantspecifiek en projectgestuurd produceren met behulp van Dynamics 365

 

Maakt uw bedrijf complexe producten waar meerdere partijen bij betrokken zijn? Wilt u concurrerende producten innoveren en uw bedrijf digitaal transformeren, maar wel overzicht houden in alle processen? Dan biedt Microsoft Dynamics 365 de oplossing. Deze unieke totaaloplossing biedt uitstekende ondersteuning voor klantspecifiek en projectgestuurd produceren. Vanuit deze integrale oplossing kunt u zowel het materiaal- en de engineeringprocessen plannen als de capaciteit organiseren. U realiseert kortere doorlooptijden, betere projectmarges en een hogere bezettingsgraad.

Merkfabrikanten worden uitgedaagd om in te spelen op de steeds groter en specifiek wordende behoeften van consumenten. Door middel van innovatie met de allernieuwste technologieën om concurrentie voor te blijven voegen fabrikanten waarde toe aan hun producten. U transformeert uw producten, ontwikkelt nieuwe bedrijfsmodellen en inkomstenstromen. Gebouwd met de nieuwste technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, interactie tussen mens en machine, cognitieve services en bot-frameworks.

Daarnaast moet u ook zorgen voor het beschermen van uw waardevolle Intellectueel eigendom. Het gedistribueerde en gevaarlijke karakter van de faciliteiten, apparaten, producten en systemen van de productie-industrie creëert unieke kwetsbaarheden. Als gevolg hiervan zijn cyberaanvallen op fabrikanten de afgelopen jaren in aantal en impact toegenomen.

Met Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations en de kracht van het gehele Microsoft platform stelt GreatCircle uw organisatie in staat deze transformatieve technologieën te benutten om slimme fabrieken mogelijk te maken, supply chain-management te optimaliseren, nieuwe automatiseringsniveaus te bereiken of andere bedrijfs processen te bevorderen.

 

Omnichannel ondersteuning

 

Om uw klanten een optimale klantreis te bieden zullen omnichannel processen moeten worden georganiseerd. Zodat klanten kunnen kopen wat ze willen, wanneer ze maar willen. Maar ook het product op elk gewenst moment kunnen retourneren waar ze maar willen.

Omnichannel biedt u de mogelijkheid om uw eigen identiteit te combineren met een snellere time-to-market en de snel veranderende voorkeuren van klanten.

Om kostenefficiënt te zijn, is het belangrijk om een ​​ERP-systeem te hebben dat het hele proces bestrijkt en een duidelijk overzicht biedt van waar u mee bezig bent. Bijvoorbeeld inzicht in prijsniveaus in verschillende collecties waarmee u kunt bepalen of u het juiste prijsniveau nastreeft voor een specifiek product. In combinatie met margeplanningscontrole is dit een goede manier om te zorgen dat u waar krijgt voor uw geld. Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations biedt omnichannel ondersteuning en helpt merkfabrikanten om voorraden en prijzen voor alle kanalen te beheren om hun omzet te optimaliseren. Zo houdt u ook overzicht wanneer u aan de slag wilt als omnichannel merk.