+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

DYNAMICS & MORE

Home > BRANCHES > DYNAMICS & MORE

GreatCircle helpt u om de voordelen van het Microsoft-platform nog beter te benutten. Geheel volgens de achterliggende filosofie die gericht is op effectiviteit- en productiviteitsverbetering. Van branchespecifieke bedrijfsapplicaties tot productiviteitstools; van server tot cloud en van computer tot mobiel. We verzorgen zowel implementatie en integratie als beheer en onderhoud. De totaaloplossing waar steeds meer klanten om vragen. En we helpen we u graag om de nieuwste oplossingen te benutten voor bijvoorbeeld mobiel werken, e-commerce of big data-analyse. Zo kan uw organisatie technologie vóór zich laten werken en steeds nieuwe kansen creëren.

THUIS IN HET COMPLETE MICROSOFT PLATFORM
De best mogelijke oplossingen en innovaties realiseren met het Microsoft-platform, dat is ons doel. In de cloud of op locatie, afgestemd op de behoeften van de klant. Dit vertaalt zich in diepgaande kennis van de bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics ERP, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics 365. Apps in de cloud’, Microsoft Azure-cloudoplossingen en integrated analytics: allemaal zaken waar onze consultants  warm voor lopen. Datzelfde geldt voor Invoice Processing, Document Management en Extended Banking. Deze kennis en ervaring zetten we graag om ook voor u resultaat te boeken.

Om optimale resultaten te behalen werken we nauw samen met partners:

BREINWAVE: BREAKTHROUGH INNOVATIONS
Goed afgestemde ICT-oplossingen kunnen de productiviteit en het werkplezier IN uw organisatie enorm vergroten. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, richt Breinwave processen in met pragmatische oplossingen. Daarbij wordt technologie benaderd als middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Breinwave vertelt u niet hoe technologie voor u moet werken, maar luistert goed en helpt u te ontdekken wat u nodig heeft om uw werkprocessen te stroomlijnen.

MULTRIX: BEYOND PRODUCTIVITY
Met een afgestemde IT-huishouding kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Daarom is Online werkplekkenspecialist Multrix al sinds 2000 bezig met het optimaliseren en integreren van applicaties en systemen. Door uw werkplek naar de Multrix-cloud te verplaatsen, krijgt u grip op beveiliging en compliancy. De werknemerstevredenheid stijgt en uw time-to-market versnelt.

TRUE: MANAGED HOSTING OP MAAT
True levert managed hosting door proactief beheer van alle onderdelen binnen uw hostingomgeving: virtual en dedicated servers, cloud hosting en colocation.Als webhoster optimaliseert True continu hybride webhosting-omgevingen. Of het nu gaat om standaard websites, op maat ontwikkelde webshopapplicaties, contentmanagementsystemen, webapplicaties of mobiele applicaties: True verzorgt een hosting oplossing op maat.

ABECON: MICROSOFT DYNAMICS NAV
Zusterbedrijf Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Hiertoe wordt Microsoft- en branchekennis gecombineerd met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor opleiders en trainingsinstituten, groothandels, leveranciers in de zorg en uitgeverijen.