+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

FASHION

Home > BRANCHES > FASHION

Ondersteuning in de hele cyclus, van concept tot consument

 

Een moderne ERP oplossing is cruciaal voor een brede zichtbaarheid van uw activiteiten en een holistische kijk op de korte productlevenscycli die in de fashionbranche gebruikelijk zijn. GreatCircle maakt hiervoor gebruik van K3 fashion, een concept-to-consumer-oplossing ingebed in Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations. Een oplossing die verder verbeterd is om te voldoen aan de unieke en exacte behoeften van de mode- en kledingindustrie.

Om te slagen als fashionbedrijf is het essentieel om allertijd de controle te hebben over verschillende stadia in het mode-proces. Standaard ERP-systemen worden ontwikkeld om seizoensgebonden planning op jaarbasis te beheren en zijn niet aangepast om met verschillende  collectieperioden te werken. Met K3 fashion bieden wij klanten in de mode-industrie meer inzicht. Gedurende de levenscyclus van het product houdt u alle verschillende fasen in de gaten. Van planning en design, tot en met het einde van de cyclus in de (online)winkel. De oplossing geeft fashionbedrijven inzicht in verschillende varianten (bijvoorbeeld maten en kleuren), stijlen en collecties. K3 fashion biedt klanten ondersteuning in de hele cyclus, van concept tot consument, waar andere losstaande systemen alleen een specifieke fase ondersteunen.

 

Omnichannel ondersteuning

 

Om uw klanten een optimale klantreis te bieden zullen omnichannel processen moeten worden georganiseerd. Zodat klanten kunnen kopen wat ze willen, wanneer ze maar willen. Maar ook het product op elk gewenst moment kunnen retourneren waar ze maar willen. Omnichannel biedt u de mogelijkheid om uw eigen identiteit te combineren met een snellere time-to-market en de snel veranderende voorkeuren van klanten.

Om kostenefficiënt te zijn, is het belangrijk om een ​​ERP-systeem te hebben dat het hele proces bestrijkt en een duidelijk overzicht biedt van waar u mee bezig bent. Bijvoorbeeld inzicht in prijsniveaus in verschillende collecties waarmee u kunt bepalen of u het juiste prijsniveau nastreeft voor een specifiek product. In combinatie met margeplanningscontrole is dit een goede manier om te zorgen dat u waar krijgt voor uw geld. K3 fashion is ingebed in Dynamics 365 en helpt fashion bedrijven om voorraden en prijzen voor alle kanalen én seizoenen te beheren om hun omzet te optimaliseren. Zo houdt u ook overzicht wanneer u aan de slag wilt als omnichannel merk.

GreatCircle is de Nederlandse implementatie partner voor K3 fashion voor Dynamics 365 Finance & Operations.