+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Donderdag 26 september van 14.30 – 17.30 uur Nieuwegein

Hoe migreer je succesvol van Dynamics AX naar Dynamics 365?

Steeds meer applicaties zijn beschikbaar in de cloud. Twee jaar geleden heeft Microsoft de cloudoplossing Dynamics 365 Finance & Operations geïntroduceerd als opvolger van de on premise businessapplicatie Microsoft Dynamics AX. Mogelijk leeft bij jou ook de vraag of het zinvol is om de transitie te maken naar de cloud. Zeker nu Microsoft is getransformeerd naar een Cloud bedrijf en alle investeringen daarop zijn gericht.

Microsoft Dynamics AX partner GreatCricle implementeert al twee jaar Dynamics 365 in de cloud en nodigt jou graag uit voor een informatiemiddag waarin we onze ervaring delen. Welke afwegingen moet je maken bij de keuze upgraden of her-implementeren. Wat zijn de verschillen tussen AX en Dynamics 365 en welke voordelen biedt het werken in de Cloud. Daarnaast zal ICT Manager Evert Zaal van Big Bazar een en ander vertellen uit de praktijk zodat je aan het einde van de middag goed geïnformeerd bent en je strategie kunt bepalen.

Deze informatiemiddag is speciaal gericht op Retail en Brands organisaties die nu AX gebruiken. Tijdens deze bijeenkomst delen we praktische informatie en behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Wat is de visie van Microsoft om m.b.v. hun technologie organisaties te helpen digitaal te transformeren?
  • Microsoft Dynamics 365 is meer dan een ERP systeem! Een volledige set van intelligente bedrijfsapplicaties die met elkaar geïntegreerd zijn. Wat zijn de voordelen?
  • Hoe ziet de transitie van je huidige versie van AX naar Dynamics 365 eruit? Welke overwegingen zijn daarbij te maken? Denk aan het wel of niet overzetten van maatwerk, het heroverwegen van bestaande interfaces, het doorvoeren van organisatiewijzigingen enz. In deze interactieve sessie discussiëren we met elkaar over de te maken keuzes
  • Waarom heeft Big Bazar gekozen voor Microsoft in de Cloud voor Dynamics Finance & Operations, Office, Power BI en Azure Service Bus? Evert Zaal, IT manager bij Big Bazar licht zijn keuze toe en deelt zijn ervaringen.

Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn op donderdag 26 september bij deze interactieve en informatieve middag. 

Programma

14.30 – 14.45 uur Ontvangst
14.45 – 17.00 uur Opening + Bovengenoemde onderwerpen
17.00 – 17.30 uur Borrel

Locatie

GreatCircle *, Ringwade 43, 3439 LM Nieuwegein

Doelgroep

IT managers en eindverantwoordelijken IT van Retail & Brands bedrijven

Aanmelden

*

*
*
*
*
Graag ontvang ik de GreatCircle nieuwsbrief
9 - 2 =
*

 

*GreatCircle is onderdeel van