+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

EVENTS

KOMENDE EVENTS

GreatCircle en partners organiseren regelmatige events omtrent Microsoft Dynamics 365. Dit kunnen events zijn over specifiek producten, maar ook events die verder kijken dan dit platform en interessant zijn voor onze klanten in o.a. retail, industrie, logistiek en transport. Hieronder vindt u meer informatie over de geplande events.
Seminar

Extended Banking

25 januari 2018 – Utrecht

Bent u op zoek naar een tijdbesparende oplossing voor uw financiële administratie? Wilt u weten hoe u de efficiency kunt verhogen van uw financiële afdeling? Kom dan op donderdag 25 januari naar het Seminar Extended Banking in Hotel Van der Valk in Utrecht. Gedurende een ochtend krijgt u inzicht in het verwerken van uw digitale bankafschriften.

Retail Innovatieclinic

Let’s Make IT Personal

6 februari 2018 – Amsterdam

Kunnen Machine Learning, Mixed Reality en Internet of Things een rol spelen in het huidige retaillandschap? Jazeker! Samen met Breinwave en Microsoft laten wij u de kansen en mogelijkheden zien van deze drie technologische innovaties door je originele opdrachten te laten uitvoeren. Meedoen met deze opdrachten? Meld je dan aan voor onze Retail Innovatie Challenge.

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

Going omnichannel!

Na een gedegen selectie koos Ranzijn tuin & dier voor een op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde omnichanneloplossing. Dit vanwege de goede aansluiting op de ingezette strategie. “Met dit standaardplatform kunnen we onze fysieke en digitale kanalen optimaal integreren. Dit is belangrijk om de klant de beoogde naadloze ervaring en uniforme merkbeleving te bezorgen.”

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview
Are you ready for What’S Next in Retail