+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

EVENTS

KOMENDE EVENTS

GreatCircle en partners organiseren regelmatige events omtrent Microsoft Dynamics 365. Dit kunnen events zijn over specifiek producten, maar ook events die verder kijken dan dit platform en interessant zijn voor onze klanten in o.a. retail, industrie, logistiek en transport. Hieronder vindt u meer informatie over de geplande events.
Event 

Retail Connected IT Challenge

16 november 2018

Op vrijdag 16 november van 9.00 – 13.00 uur organiseren we voor IT managers in de Retail en Fashion branche een deep dive in Techniek en Innovatie. Op een inspirerende locatie in Amsterdam nemen we u graag mee in de visie van Microsoft op integratie. Ziet u de bomen door het bos nog in de wereld van alle Service Bussen? Hoe connect u al uw applicaties?
Maar ook hoe connect u uw medewerkers? Hoe ziet de digitale retail werkplek eruit? Wat kan machinelearning voor u betekenen? Ook geven we een demo van een digitale passpiegel en laten we u zien hoe door middel van Microsoft technologie in combinatie met uw beveiligingscamera’s cookies in de winkel kunt plaatsen.

Roundtable

Voorraadoptimalisatie

Donderdag 24 januari

Donderdagochtend 24 januari 2019 organiseren we een roundtable met het onderwerp Voorraadoptimalisatie.

Roundtable

Roundtable Promotieproces

Donderdag 21 maart 2019

Op donderdagochtend 21 maart 2019 organiseren we een roundtable over het promotieproces.

Event

Retail Connected, 2e editie

Donderdag 23 mei 2019

Donderdag 23 mei organiseren we de tweede editie van Retail Connected.

ACTUEEL

Vier ‘cookie’-inzichten die je uit je winkel kunt halen

Stel je voor dat je uit de winkel net zoveel informatie kunt halen over het winkelende publiek als bij een webshop. Wie bezoeken de winkel? Waar worden ze blij van? Wat kopen ze uiteindelijk? We kunnen niet precies dezelfde informatie over winkelbezoekers...

read more

Zo ga je slimmer om met voorraad tijdens promoties!

De promotiedruk in Nederland is groot en neemt alleen maar toe. Bij sommige retailers zie je al dat 50% van het assortiment op één of andere manier gekoppeld is aan een actie. Door deze promotiedruk staat het voorraadbeheer dagelijks onder...

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview