+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

EVENTS

KOMENDE EVENTS

GreatCircle en partners organiseren regelmatige events omtrent Microsoft Dynamics 365. Dit kunnen events zijn over specifiek producten, maar ook events die verder kijken dan dit platform en interessant zijn voor onze klanten in o.a. retail, industrie, logistiek en transport. Hieronder vindt u meer informatie over de geplande events.
Workshop

Digital Summer

Plan uw eigen workshop

Hoe vaak neemt u de tijd voor creativiteit, inspiratie en experimenteren. Dit vraagt namelijk om rust en ruimte in het hoofd, focus en een gestructureerde aanpak. Aspecten waar veelal geen tijd en ruimte voor is binnen de dagelijkse hectiek. Het is daarom dat Breinwave speciale zomerworkshops voor u heeft ontwikkeld, onder de noemer “Digital Summer”.
Deze workshops zijn opgezet voor alle mensen binnen uw organisatie die enthousiast zijn om na te denken over vernieuwing en kansen die gevonden kunnen worden in het slim(mer) inzetten van technologie. De Digital Summer Course bestaat uit een viertal onderwerpen, namelijk: Digitale Werkplek, Online Interactie, ICT Gedreven Innovatie en Data Gedreven Intelligentie.

Event 

Retail Connected IT Challenge

16 november 2018

Op vrijdag 16 november van 9.00 – 13.00 uur organiseren we voor IT managers in de Retail en Fashion branche een deep dive in Techniek en Innovatie. Op een inspirerende locatie in Amsterdam nemen we u graag mee in de visie van Microsoft op integratie. Ziet u de bomen door het bos nog in de wereld van alle Service Bussen? Hoe connect u al uw applicaties?
Maar ook hoe connect u uw medewerkers? Hoe ziet de digitale retail werkplek eruit? Wat kan machinelearning voor u betekenen? Ook geven we een demo van een digitale passpiegel en laten we u zien hoe door middel van Microsoft technologie in combinatie met uw beveiligingscamera’s cookies in de winkel kunt plaatsen.

Studiereis

Retailreis naar China

Voorjaar 2019

In China verandert de retail-en consumentenproductensector ieder jaar verder. Zowel de fysieke winkels als de betaalmethoden veranderen mee. De telefoon is niet meer weg te denken uit het Chinese straatbeeld. Verbindingen tussen online en offline worden steeds gemakkelijker gelegd en technologie en data maken het winkelen voor de consument overzichtelijker en efficiënter.

De razendsnelle ontwikkelingen in China zetten aan tot nadenken over onze retailsector en kunnen bovendien de opmaat zijn naar inspiratie en nieuwe ideeën die onze eigen bedrijven verder kunnen verbeteren.

Roundtable

Voorraadoptimalisatie

Donderdag 24 januari

Donderdagochtend 24 januari 2019 organiseren we een roundtable met het onderwerp Voorraadoptimalisatie.

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview