+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

EVENTS

KOMENDE EVENTS

GreatCircle en partners organiseren regelmatige events omtrent Microsoft Dynamics 365. Dit kunnen events zijn over specifiek producten, maar ook events die verder kijken dan dit platform en interessant zijn voor onze klanten in o.a. retail, industrie, logistiek en transport. Hieronder vindt u meer informatie over de geplande events.
Evenement

Retail Connected

Vrijdag 18 mei – Doorn

Retail Connected is een event voor directies en (IT)-managers van Retailers. Tijdens deze dag zal futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk u inspireren over de toekomst van Retail. Niels Roos van Microsoft deelt met u zijn ervaring als CRM-specialist waarin hij de schakel is tussen business vraagstukken en de technologische oplossing. Naast twee interessante praktijkverhalen uit de retail zullen wij u alles vertellen over The Seamless Retail Solution: Retail Connected.

Seminar

Extended Banking

14 juni 2018 – Utrecht

Bent u op zoek naar een tijdbesparende oplossing voor uw financiële administratie? Wilt u weten hoe u de efficiency kunt verhogen van uw financiële afdeling? Kom dan op donderdag 14 juni naar het Seminar Extended Banking in Hotel Van der Valk in Utrecht. Gedurende een ochtend krijgt u inzicht in het verwerken van uw digitale bankafschriften.

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview
Are you ready for What’S Next in Retail