+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

GREATCIRCLE EXTENDED INTEGRATION

Home > EXTENDED INTEGRATION

Het applicatielandschap bij een retailer bestaat niet alleen uit een ERP systeem. Om de verschillende applicaties optimaal te laten samenwerken is het noodzakelijk om vanuit Dynamics 365 koppelingen te hebben naar de gebruikelijke systemen bij een retailer zoals Master Data Management (MDM), winkelautomatisering (POS) en Warehousemanagement (WMS). Hiervoor heeft GreatCircle een standaard integratieplatform ontwikkelt als aanvulling op het Data Management Framework van Dynamics 365.

Op basis van best practices hebben we dit Data Management Framework geoptimaliseerd en hebben we standaard koppelingen gemaakt vanuit Dynamics 365 naar veel gebruikte systemen in de retail. Zo hebben we standaardkoppelingen gemaakt voor:

  • Master Data Management (MDM)
  • Winkelautomatisering (POS)
  • Warehousemanagement (WMS)
  • Financieel journaal import

Vanuit de samenwerking met onze Retail Connected partners zijn er al standaardkoppelingen met Treazure en de Promo engine van Cowhills. Een integratie met Slim4 (Slimstock) voor zowel DC als voor winkelreplenishment is op dit moment in ontwikkeling (Q1 2019). De integratie met de Promotiemanager van FlowFabric staat op de roadmap voor 2019 evenals de winkelapps van Colleqtive voor inventarisatie, bestellen en ontvangstregistratie.

Door GreatCircle Extended Integration is het ook mogelijk om XSD schema’s te genereren vanuit Dynamics 365. Tevens wordt Dynamics 365 getriggerd voor het versturen en opvolgen van berichten en is de verwerking en foutafhandeling van berichten overzichtelijk en efficiënter gemaakt. Daarnaast kunnen entiteiten met orderstructuren efficiënter worden afgehandeld. Denk hierbij aan winkel replenishment orders, klantorders, inkooporders en transfer orders.