+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Laten we ’me(e)ten’: Ontdek de succesfactoren van een goede IT transformatie

Ontwikkelingen in de Fashionbranche volgen elkaar in hoog tempo op. Het is eten of gegeten worden. Technologie heeft merken in uw sector in staat gesteld om barrières te doorbreken, meer bekendheid te krijgen, een nieuw publiek te bereiken en organisch hun merken snel te laten groeien.

Om te slagen in de Fashionbranche is een geïntegreerde aanpak noodzakelijk zodat het eigen platform, de marketplaces en retail op elkaar zijn afgestemd. Dit resulteert in één geïntegreerde experience voor de consument en biedt de grootste kans op merkvoorkeur. Snelle innovatie én gemak is hierbij essentieel.

Een sterk IT fundament is daarbij noodzakelijk. Evenals het omarmen van cloud. Hiermee vergroot u uw flexibiliteit en ontstaan er nieuwe mogelijkheden om snel en succesvol te kunnen adopteren.

Maar hoe bereik je nou zo’n sterk IT fundament? Dat leggen wij aan u uit tijdens onze IT Fashion Roadshow. Wij komen in juni graag naar u toe om u in een sessie van 3 uur mee te nemen in de toekomst voor Fashion Commerce bedrijven. U regelt de vergaderlocatie, wij doen de rest. De sessie is bedoeld voor directie, management en digital leaders van fashionbedrijven.

Onderwerpen die aan bod komen:

  1. De omnichannel uitdaging van Fashion bedrijven
  2. Hoe ziet een succesvolle IT transformatie eruit
  3. De mogelijkheden van de cloud
  4. Demonstratie van de op Microsoft Dynamics 365 gebaseerde concept-to-consumer oplossing van K3 voor fashion-, wholesale- en retailbedrijven.

Klik hier om je direct aan te melden.

Wie zijn wij?

Deze IT Fashion Roadshow is een gezamenlijk initiatief van K3 Fashion en GreatCircle, met medewerking van FashionExperts.

K3|fashion is een concept-to-consumer oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations en biedt een oplossing voor de specifieke fashion uitdagingen. Denk aan color-size-fit-planning, omnichannelplanning, sales order management, season management etc. K3 Fashion werkt o.a. voor Jack Wolfskin, Lacoste, Van Bommel en Ted Baker. 

GreatCircle is Microsoft Dynamics 365 specialist met ruime ervaring in Retail en Fashion. Deze ERP oplossing op het krachtige Microsoft Power Platform stelt Fashionbedrijven in staat om ook in de toekomst op het hoogste niveau te kunnen performen. GreatCircle is onderdeel van Broad Horizon en werkt onder meer voor ANWB Retail, Euretco (o.a. Intersport) en Just Brands.
FashionExperts heeft in de modebranche ruime marktkennis van Organisatie, Proces en Automatisering (OPA). Zij kennen de business en helpen Fashion Bedrijven met alle stappen in het ICT transformatietraject. Met ruime branche,- én automatiseringskennis helpen zij businessdoelstellingen te realiseren.

Aanmelden

*

*
*
*
*
Graag ontvang ik de GreatCircle nieuwsbrief
2 + 1 =
*