+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Met de komst van Marius Lievense op 1 maart en de komst van Roy Visser enkele maanden eerder is het nieuwe GreatCircle accountteam nu compleet. Graag stellen we beide heren aan u voor:

Roy Visser: “ Per 1 december 2018 ben ik als Service delivery manager begonnen binnen het Managed Services team van GreatCircle. Ons team is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en andere belanghebbenden als het gaat om IT-services. Binnen de ICT wereld heb ik diverse functies gehad bij diverse bedrijven, zowel op technisch als op functioneel (Microsoft Dynamics) gebied. De laatste jaren ben ik me vooral bezig gaan houden met het zorg dragen van IT-services die voldoen aan de servicevoorwaarden, zakelijke doelstellingen, resources en kwaliteit. Het raakvlak tussen business en ICT ligt mij wel. In onze dynamische, innovatieve en ondernemende omgeving is samenwerking met andere IT-operaties cruciaal om zorg te dragen voor een harmonieuze, productieve en succesvolle klantrelatie. Ik wil hier mijn bijdrage aan leveren.

Ik ben getrouwd, vader van 2 dochters en in mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Ik houd van concertbezoeken, (verre) reizen en zo nu en dan lever ik een bijdrage op maatschappelijk vlak.”

Marius Lievense: “Ik ben Marius Lievense, 47 jaar oud en woonachtig in Gorinchem. Zoals mijn achternaam misschien al doet vermoeden liggen mijn roots in Zeeland. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de Microsoft Dynamics wereld waarbij ik vijf jaar als onafhankelijk adviseur heb gewerkt om bedrijven te helpen met business- en ICT-vraagstukken.

Sinds 1 februari werk ik voor GreatCircle als Manager Happy Customers. In deze rol ben ik de relatiebeheerder voor een groot deel van de GreatCircle klanten. Ik zet me in voor klanttevredenheid en werk nauw samen met de collega’s uit de operatie waarbij de lijnen kort zijn. Daarnaast adviseer en informeer ik de klanten over nieuwe ontwikkelingen, producten en diensten. Persoonlijk contact is (ook in het digitale tijdperk) een belangrijke factor in de klantrelatie.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, zoals een bijzonder restaurant of een mooie whisky.”

 

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter