+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Samen met jouw collega’s laat jij klanten van GreatCircle productiever, intelligenter en efficiënter werken. Vanuit het kantoor in Nieuwegein verbreed jij de horizon van de klant en tegelijkertijd ook die van jezelf. Leer, toon initiatief, laat zien dat je lef hebt en groei met GreatCircle mee.

Wil jij jezelf ontwikkelen als Consultant bij een flexibel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Check dan deze vacature.

We dagen je uit om complexe retail, logistieke en financiële processen om te zetten naar een moderne omgeving. GreatCircle is een gerenommeerde specialist in het innovatieve platform van Microsoft, genaamd Dynamics 365 (voorheen Dynamics AX). Deze is volledig cloud based. In deze vernieuwende fase ga jij als Junior Consultant helpen bij deze overstap. Ook werk je veel samen met je ervaren collega’s om wensen van klanten te bespreken en in te richten. Jij bent de Junior Consultant die meebouwt aan jouw eigen succes én dat van GreatCircle, omdat jij:

 • Processen van een specifieke deelgebied bij de klant vertaalt naar inrichting in Dynamics 365
 • De kwaliteit van bedachte oplossingsrichting zelf test
 • De key-users van de klant opleidt en begeleidt tijdens het implementatieproces
 • De functionele ontwerpen beschrijft en de intermediair bent tussen de klant en de software developer
 • Het talent hebt om gestructureerd, project matig en taakgericht te werken
 • Alle (nieuwe) informatie opneemt als een spons en continu blijft leren.

Als Junior Consultant ben je onderdeel van een team van 50 collega’s. Stuk voor stuk hebben zij diepgaande kennis en ervaring in complexe materie.

De ideale Junior Consultant voor deze vacature brengt mee:

 • Minimaal hbo-niveau. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding gevolgd richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie
 • Leergierigheid. Je staat open voor nieuwe dingen, je wilt leren en jezelf ontwikkelen
 • Een grote mate van zelfstandigheid
 • Een goede Nederlandse en Engelse woordenschat
 • Een krachtige persoonlijkheid en uitstraling. Dit wil zeggen dat je sociaal en mondig bent en ook zorgt voor eigen inbreng

Wij bieden je (o.a.):

 • Een werkplek voor 32 – 40 uur per week bij GreatCircle Solutions. Flexibel werken of thuiswerken is mogelijk
 • Veel ontwikkelings- en doorgroei mogelijkheden

Over GreatCircle
GreatCircle is als Microsoft partner specialist in het implementeren, optimaliseren en beheren van IT. Dit doen wij binnen diverse branches, waaronder retail en manufacturing. Wij zijn een echt ‘mensenbedrijf’. Met meer dan 50 ervaren specialisten helpen wij onze klanten met hun digitale transformatie. Wij verbinden mensen, gegevens en processen met elkaar. GreatCircle is gevestigd in een modern kantoor in Nieuwegein, tegen de rand van Utrecht. Jouw nieuwe werkplek bereik je met de auto via de A12 of met het openbaar vervoer. Vanaf de bus of tramhalte loop je in ongeveer 5 minuten het pand binnen.

GreatCircle is onderdeel van de Broad Horizon Groep. Hieronder vallen verschillende technologie bedrijven die elkaar sterk aanvullen in hun dienstverlening. Meer informatie vind je op www.greatcircle.nl.

Herken je jezelf in de rol van Junior Consultant bij GreatCircle? Neem contact op met Jos Becks via jos.becks@greatcircle.nl of bel 06-5319191.

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter