+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

K3|Fashion, de oplossing in Dynamics 365 voor Fashion bedrijvenOm de processen binnen een mode- of kledingbedrijf in goede banen te leiden, maak je gebruik van veel verschillende soorten informatie. Soms heb je behoefte aan informatie op detailniveau, zodat je weet in welke maat en welke kleur een artikel goed verkoopt. Op andere momenten echter laat je de details liever achterwege: je omzetstatistieken zijn veel overzichtelijker als je de omzet van een productgroep kunt bekijken.

 

Deze data hebben de meeste fashion bedrijven wel paraat, maar om besluiten te nemen over bijvoorbeeld de productplanning moet vaak de informatie uit diverse systemen of verschillende excels gecombineerd worden. Hoe handig zou het zijn als alle informatie die je voor jouw bedrijfsprocessen nodig hebt, in één systeem zou zijn gebundeld? Dat kan!

Concept-to-consumer

K3|Fashion is een concept-to-consumer-oplossing, ingebed in Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. De oplossing biedt mode- en kledingbedrijven een op maat gemaakte omgeving om inzicht in en controle over alle processen en kanalen te krijgen. Binnen K3|Fashion wordt alle informatie verzameld vanaf het moment dat het creatieve proces is afgerond tot het moment dat de producten aan de consument zijn verkocht. Dit past in de trend binnen fashion om steeds meer de totale keten aan processen zelf te coördineren. Als je het totale proces zelf in handen hebt, is een totaaloverzicht van relevante informatie van grote meerwaarde.

Productplanning en actuele cijfers

Staat eenmaal alle relevante informatie over jouw bedrijfsprocessen in één systeem, dan kun je je productplanning voor het komende seizoen gaan baseren op echt actuele cijfers. Vallen de omzetcijfers voor T-shirts dit seizoen tegen en moet er de komende maanden sterk worden ingezet op de verkoop van spijkerbroeken, dan kun je op basis van de actuele gegevens in één oogopslag zien welke spijkerbroek het beste loopt, of je vooral moet inzetten op mannen- of vrouwenmodellen en op welke kleur je je pijlen moet richten.

De informatie die je hiervoor nodig hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk nu nog in verschillende excelsheets staan. Waar je vroeger twee weken de tijd nodig had om al deze informatie te koppelen en te analyseren, heb je nu binnen enkele uren een foutloos overzicht.

Heb je ook behoefte om vanuit één systeem controle te hebben over de verschillende stadia in het modeproces? Neem dan contact op met Bianca van der Woude, Industry Lead Retail van GreatCircle om door te praten over de mogelijkheden: 06 5710 5903

Retail Connected

GreatCircle is de Nederlandse implementatiepartner voor K3|Fashion en maakt onderdeel uit van Retail Connected. Met Retail Connected zorgen we er voor dat jouw systemen optimaal met elkaar samenwerken.

Op 23 mei 2019 organiseren we de tweede editie van het Retail Connected event. Aan de hand van klantverhalen delen wij onze ervaringen en de stappen die gezet zijn in het afgelopen jaar. De dag zal in het teken staan van het promotieproces, waar ook onze interessante sprekers zoals René Repko op zullen inspelen. Meld je alvast aan om zeker te zijn van een plek.

Wil je meer weten over Retail Connected, download dan onze folder.

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter