+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Home > Managed Services voor Microsoft Dynamics 365

Beheer van het Microsoft Dynamics 365-systeem door een gespecialiseerde partij: een slimme keuze. Zeker voor bedrijven met vestigingen in meerdere landen en tijdzones. Zo verzekert u zich via een wereldwijd beschikbaar cloudplatform van ongekende productiviteit, continuïteit én innovatie. BlueCircle is een joint venture van GreatCircle en onze Tsjechische partner Blue Dynamic. Onder dit label bieden we betrouwbare managed services waar wereldwijd al veel bedrijven gebruik van maken

Er zeker van zijn dat de bedrijfsapplicaties altijd bereikbaar en beschikbaar zijn? En dat de mogelijkheden om de ICT-kosten te verlagen optimaal benut worden? Allemaal zaken waarbij BlueCircle uitkomst biedt. Bij ons is uw applicatiebeheer in uitstekende handen. 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Desgewenst verzorgen we het volledige beheer van uw Microsoft Dynamics 365-omgeving: van datacentrum tot netwerk en van besturingssysteem tot applicatieservices. We adviseren, richten in, managen, upgraden, onderhouden en monitoren. Met een oplossing op maat die uw IT-afdeling volledig ontzorgt.

Er zijn volop redenen om het beheer van de Microsoft Dynamics 365-omgeving aan een professionele derde partij uit te besteden. Het allerbelangrijkst is 7×24 uurs beschikbaarheid. Verder is er altijd een vast aanspreekpunt van waaruit de voortgang van issues wordt bewaakt. Ook is er aandacht voor het continu optimaliseren van de omgeving op basis van best practices. Of nog een stap verder: samen benutten van de mogelijkheden om IT nog beter in te zetten, op basis van een roadmap voor digitale transformatie.

BlueCircle Services in het kort:
• Complete ontzorging door 24/7 supportteam: expertise en ondersteuning in alle tijdzones
• Hosting en technisch en functioneel applicatiebeheer door Microsoft-specialisten
• 24/7 proactieve monitoring
• Ondersteuning bij in gebruik nemen van nieuwe releases en apps
• Regie en financiële grip via één centraal contract en contact
• Proactief en oplossingsgericht eerstelijns incidentmanagement
• Controle over en efficiënter gebruik van de Azure-cloudinfrastructuur

Altijd de juiste expertise
GreatCircle ondersteunt al jarenlang klanten in het invoeren en beheren van Microsoft Dynamics AX en Dynamics CRM. We zijn thuis in alle expertisegebieden rond Microsoft Dynamics 365: van Office 365 en PowerApps tot Power BI, Cortana en Azure Services. Onze managed services verzorgen we met Blue Dynamic: een internationaal bedrijf dat eveneens over jarenlange ervaring in de retailbranche, logistiek en industrie beschikt. Samen beschikken we over alle benodigde expertise voor het implementeren en beheren van Microsoft Dynamics 365 en AX.

Managed Services als verlengstuk van uw organisatie
Microsoft Dynamics 365 inzetten betekent kiezen voor groei. Voor een productiviteitsbooster die de processen versnelt. Een belangrijk kenmerk van onze managed services is de professionele regievoering, vanuit één centraal aanspreekpunt. Gestandaardiseerde processen zorgen dat de wereldwijde support en beheerdiensten altijd voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnorm. Hoe kan uw bedrijf hiervan profiteren? Neem vrijblijvend contact op via info@greatcircle.nl om dit te bespreken.