+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

PERSBERICHTEN

Home > PERSBERICHTEN

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

Going omnichannel!

Na een gedegen selectie koos Ranzijn tuin & dier voor een op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde omnichanneloplossing. Dit vanwege de goede aansluiting op de ingezette strategie. “Met dit standaardplatform kunnen we onze fysieke en digitale kanalen optimaal integreren. Dit is belangrijk om de klant de beoogde naadloze ervaring en uniforme merkbeleving te bezorgen.”

read more

Krachtenbundeling

Broad Horizon en Abecon slaan de handen ineen om het Nederlandse bedrijfsleven slimme en duurzame ICT-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op hun bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen Abecon, Setrange, Breinwave en GreatCircle – nauw samenwerken met digitale werkplekspecialisten Multrix en Open for Support en webhostingprovider True.

read more