+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

NEWS

Vacature Software developer

Samen met jouw collega’s laat jij klanten van GreatCircle productiever, intelligenter en efficiënter werken. Vanuit het kantoor in Nieuwegein verbreed jij de horizon van de klant en tegelijkertijd ook die van jezelf. Leer, toon initiatief, laat zien dat je...

read more

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

Going omnichannel!

Na een gedegen selectie koos Ranzijn tuin & dier voor een op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde omnichanneloplossing. Dit vanwege de goede aansluiting op de ingezette strategie. “Met dit standaardplatform kunnen we onze fysieke en digitale kanalen optimaal integreren. Dit is belangrijk om de klant de beoogde naadloze ervaring en uniforme merkbeleving te bezorgen.”

read more