+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

ONZE KLANTEN

Hieronder vind je een kleine selectie klantverhalen. Dit geeft je een idee van onze mogelijkheden en opdrachtgevers.

Homefashion Group heeft haar bedrijfsprocessen vernieuwd met Microsoft Dynamics 365. Met dit cloud-platform reduceert de organisatie de complexiteit die gepaard gaat met het gebruik van meerdere bedrijfsapplicaties. “We gaan onze woonwinkels en online verkoopkanalen ontzorgen met een totaaloplossing die gebaseerd is op de nieuwste generatie zakelijke Microsoft techno-logie. Zo leggen we een ijzersterke omnichannel-fundering met geavanceerde supply chain- en ordermanagement functionaliteit. Een investering die zich snel terugverdient.” 

Lees meer

Ranzijn tuin & dier kijkt tevreden terug op de invoering van de omnichanneloplossing van GreatCircle. Na een gedegen selectie is voor deze op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde oplossing gekozen. Dit vanwege de goede aansluiting op de ingezette omnichannelstrategie. “Met het standaardplatform van GreatCircle kunnen we onze fysieke en digitale kanalen optimaal integreren. Dit is belangrijk om de klant de beoogde naadloze ervaring en uniforme merkbeleving te bezorgen. Ik ben erg tevreden over de keuze voor dit alles-in-een-systeem en de manier waarop we de implementatie in korte tijd voor elkaar hebben gekregen”, zegt Bart Scheffer, algemeen directeur van Ranzijn tuin & dier.

Lees meer

Koninklijke Wandel Bond Nederland ofwel KWBN bedient ongeveer 1.050 lidorganisaties en meer dan 58.000 wandelconsumenten. “Omdat we zo effectief en efficiënt mogelijk willen werken, gebruiken we de IT-oplossing voor ledenorganisaties van Microsoft Dynamics. Deze hebben we aangevuld met Extended Banking van GreatCircle. Hierdoor hebben we nauwelijks omkijken naar bankmutaties. Ook hebben we direct inzicht in de betaalde en openstaande facturen.”

Lees meer