+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

OPLOSSINGEN

ZORG VOOR FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is enorm belangrijk voor de productiviteit en continuïteit. Want de winnaars van morgen zijn de organisaties die nieuwe klantwensen en kansen onderkennen, en hier snel en effectief op inspelen. GreatCircle realiseert toekomstbestendige IT-oplossingen die organisaties helpen om dit voor elkaar te krijgen. Oplossingen die aansluiten op de marktontwikkelingen, activiteiten en informatiebehoeften. En die de medewerkers echt ondersteunen in hun werk.
Retail
Industrie
Transport & Logistiek

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview