+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

& MEER

VERBREED JE HORIZON

GreatCircle helpt u om de voordelen van het Microsoft-platform nog beter te benutten. Geheel volgens de achterliggende filosofie die gericht is op effectiviteit- en productiviteitsverbetering. Van branchespecifieke bedrijfsapplicaties tot productiviteitstools; van server tot cloud en van computer tot mobiel. We verzorgen zowel implementatie en integratie als beheer en onderhoud. De totaaloplossing waar steeds meer klanten om vragen. En we helpen we u graag om de nieuwste oplossingen te benutten voor bijvoorbeeld mobiel werken, e-commerce of big data-analyse. Zo kan uw organisatie technologie vóór zich laten werken en steeds nieuwe kansen creëren.
De best mogelijke oplossingen en innovaties realiseren met het Microsoft-platform, dat is ons doel. In de cloud of op locatie, afgestemd op de behoeften van de klant. Dit vertaalt zich in diepgaande kennis van de bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics ERP, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics 365. Apps in de cloud’, Microsoft Azure-cloudoplossingen en integrated analytics: allemaal zaken waar onze consultants warm voor lopen.

Windows Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.

Gebruik Office op al uw apparaten: computer, Mac, tablet, smartphone. Meld u aan bij Office, zodat u toegang hebt tot de nieuwste versie van uw documenten en persoonlijke instellingen.

SharePoint Server is een serverproduct op basis van de SharePoint Foundation-technologie waarmee een consistent en bekend framework wordt geleverd voor lijsten en bibliotheken, sitebeheer en aanpassingen van sites.

Met Power BI, een plugin voor Microsoft Excel in Office 365, krijgt u pas echt zicht op de data binnen uw bedrijf.

Bespreek Ideeën, Deel ervaringen en werk samen aan antwoorden op bedrijfsproblemen, en dit met collega’s verspreid over de wereld. Yammer geeft een snellere en slimmere manier om verschillende afdelingen binnen een bedrijf samen te laten werken.

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview
Are you ready for What’S Next in Retail