+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

DYNAMICS 365

SAMEN STERK

Onze IT-oplossingen en diensten zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 platform. Microsoft Dynamics 365, is the next generation ERP-platform met bedrijfssoftware als apps in the cloud (Azure). Het Microsoft Dynamics 365 ERP-systeem is volledig geïntegreerd met de CRM-onderdelen van Dynamics 365 en andere Microsoft-applicaties zoals Office 365, SharePoint en Power BI. De apps zijn naadloos op elkaar afgestemd maar kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Zo bent u zeker van een flexibele oplossing die in tijd van digitale transformatie met u mee kan groeien.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Microsoft Dynamics 365 Sales

 

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 for Sales. Bij elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kun je klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet.

Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Lever een klantenservice op topniveau die zorgt voor loyale klanten. Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat mensen binnen heel jouw bedrijf dezelfde ervaring hebben, van selfservice, tot peer-to-peer-service tot geassisteerde service.

Microsoft Dynamics 365 Operation

 

Verhoog de snelheid waarmee je zakendoet. De volledige ERP-toolset in Dynamics 365 for Operations biedt wereldwijde schaalbaarheid en digitale intelligentie waarmee je kunt groeien op eigen tempo.

Microsoft Dynamics 365 Field Service

 

Zet servicegesprekken en -afspraken om in een strategisch voordeel met Dynamics 365 for Field Service. Het geeft jouw teams alles wat ze nodig hebben. Van geoptimaliseerde planning tot voorspellend onderhoud.

Microsoft Dynamics 365 Service Automation

Maak je bedrijf, dat draait op projecten, productiever en winstgevender met Dynamics 365 for Project Service Automation. Wat levert het op? Succesvol projectbeheer en tevreden klanten.

Microsoft Dynamics 365 Marketing

 

Adobe Marketing Cloud is de voorkeurstoepassing voor marketing van Microsoft Dynamics 365 Enterprise-editie. Het is een uitgebreide marketingservice waarmee je betekenisvolle klantervaringen kunt maken.

Microsoft Dynamics 365 Klantinzichten

Verhoog de betrokkenheid via intelligente klantanalyses. Geef je werknemers relevante inzichten voor beter begrip van en communicatie met klanten.

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview
The security company hiding in plain sight

ACTUEEL

Zo ga je slimmer om met voorraad tijdens promoties!

De promotiedruk in Nederland is groot en neemt alleen maar toe. Bij sommige retailers zie je al dat 50% van het assortiment op één of andere manier gekoppeld is aan een actie. Door deze promotiedruk staat het voorraadbeheer dagelijks onder...

read more

Zo maak je het promotieproces efficiënt en succesvol

Neem jij ooit wel eens de tijd om te genieten van het succes dat een promotie van jouw bedrijf heeft opgeleverd? Waarschijnlijk niet, want de tijd ontbreekt voor goede analyses en inzichten die je meer vertellen over de recente promoties. Bij de...

read more