+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

DYNAMICS 365

THÉ NEXT GENERATION PLATFORM

Onze IT-oplossingen en diensten zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics AX-platform. En met Microsoft Dynamics 365, Microsoft’s next generation ERP-platform ondersteunen we u ook in de volgende stap in de ontwikkeling van zakelijke Dynamics apps, gebaseerd op het Microsoft Azure-platform en de Office 365 cloud suite. Zo bent u zeker van een oplossing die zich onderscheidt in gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en continue innovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Microsoft Dynamics 365 Sales

 

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 for Sales. Bij elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kun je klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet.

Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Lever een klantenservice op topniveau die zorgt voor loyale klanten. Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat mensen binnen heel jouw bedrijf dezelfde ervaring hebben, van selfservice, tot peer-to-peer-service tot geassisteerde service.

Microsoft Dynamics 365 Operation

 

Verhoog de snelheid waarmee je zakendoet. De volledige ERP-toolset in Dynamics 365 for Operations biedt wereldwijde schaalbaarheid en digitale intelligentie waarmee je kunt groeien op eigen tempo.

Microsoft Dynamics 365 Field Service

 

Zet servicegesprekken en -afspraken om in een strategisch voordeel met Dynamics 365 for Field Service. Het geeft jouw teams alles wat ze nodig hebben. Van geoptimaliseerde planning tot voorspellend onderhoud.

Microsoft Dynamics 365 Service Automation

Maak je bedrijf, dat draait op projecten, productiever en winstgevender met Dynamics 365 for Project Service Automation. Wat levert het op? Succesvol projectbeheer en tevreden klanten.

Microsoft Dynamics 365 Marketing

 

Adobe Marketing Cloud is de voorkeurstoepassing voor marketing van Microsoft Dynamics 365 Enterprise-editie. Het is een uitgebreide marketingservice waarmee je betekenisvolle klantervaringen kunt maken.

Microsoft Dynamics 365 Klantinzichten

Verhoog de betrokkenheid via intelligente klantanalyses. Geef je werknemers relevante inzichten voor beter begrip van en communicatie met klanten.

IN BEELD

Dynamics 365 Operation Management Suite Overview
Microsoft Dynamics 365 – Transforming Products and Business
Microsoft Dynamics 365 – Overview
The security company hiding in plain sight

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more