+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

BROAD HORIZON 

Home > OVER ONS > BROAD HORIZON

Broad Horizon Groep

De Microsoft partners Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement zullen gezamenlijk verder gaan als Broad Horizon. Door deze stap bieden wij jou het voordeel van veel extra kennis, oplossingen, ervaring en slagvaardigheid. Daarmee zijn wij in staat jou nog beter te helpen bij je groei, innovatie en veranderende omgeving.

Broad Horizon helpt organisaties hun bedrijfs-, operationele en technologische systemen en modellen te transformeren naar het digitale tijdperk. Zo’n transformatie betekent een nieuwe kijk op bestaande businessmodellen. IT niet langer als enabler, maar steeds meer een bron van innovatie en structureel concurrentievoordeel. Hierbij is datagedreven denken en doen steeds belangrijker. Broad Horizon helpt dan ook met het ontsluiten, analyseren en toepassen van data voor strategische, tactische en operationele beslissingen. Hoe complexer de wereld wordt, hoe urgenter de ‘drive’ om continu aan te willen passen, te versimpelen en leren. Deze mentaliteit, om altijd een stap voor te willen lopen, noemt Broad Horizon trots: ‘Being ahead’. Dit betekent in de praktijk dat Broad Horizon een strategische partner is, die full service totaaloplossingen biedt.

Onder de paraplu van Broad Horizon vallen ook de bedrijven True, Cmotions en The Partner Sales die onder hun eigen bedrijfsnaam blijven opereren, maar wel nauw zullen samenwerken met Broad Horizon. Gezamenlijk helpen wij je graag met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.
Meer weten over Broad Horizon? Bezoek dan de website.