+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

BROAD HORIZON

Home > OVER ONS > BROAD HORIZON

SHARE EXPERIENCE(S)

Om optimale resultaten te behalen, werken wij nauw samen met de volgende onderdelen van de Broad Horizon groep.

BREINWAVE: BREAKTHROUGH INNOVATIONS
Goed afgestemde ICT-oplossingen kunnen de productiviteit en het werkplezier IN uw organisatie enorm vergroten. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, richt Breinwave processen in met pragmatische oplossingen. Daarbij wordt technologie benaderd als middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Breinwave vertelt u niet hoe technologie voor u moet werken, maar luistert goed en helpt u te ontdekken wat u nodig heeft om uw werkprocessen te stroomlijnen.

TRUE: MANAGED HOSTING OP MAAT
True levert managed hosting door proactief beheer van alle onderdelen binnen uw hostingomgeving: virtual en dedicated servers, cloud hosting en colocation.Als webhoster optimaliseert True continu hybride webhosting-omgevingen. Of het nu gaat om standaard websites, op maat ontwikkelde webshopapplicaties, contentmanagementsystemen, webapplicaties of mobiele applicaties: True verzorgt een hosting oplossing op maat. True bestaat uit de onderdelen True Hosting en True Workspaces.

HOUSE OF ENGAGEMENT
House of Engagement bestaat sinds 2004 en is de oudste partij in Nederland die vanaf dag één een exclusieve focus heeft op Microsoft-technologie en specifiek op Dynamics CRM/365. House of Engagement helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Haar marktspecifieke oplossingen voor Education, Finance en Legal zijn gebaseerd op Dynamics 365 tools, diepgaande kennis van de klant – en de klant van de klant – en innovatieve inzet van nieuwe technologieën als chatbots, portals en artificial intelligence.

ABECON: MICROSOFT DYNAMICS NAV
Zusterbedrijf Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Hiertoe wordt Microsoft- en branchekennis gecombineerd met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor opleiders en trainingsinstituten, groothandels, leveranciers in de zorg en uitgeverijen.

 

BLUE DYNAMIC: EXPORTS ON DYNAMICS AX 
Blue Dynamic is ontstaan vanuit de Darty Group, het moederbedrijf van retailbedrijven zoals BCC en het Tsjechische Datart, Vanden Borre in België en Darty in Frankrijk, Italië, Turkije, Spanje en Portugal. Na de oprichting in 2014 kon de onderneming meteen aan de slag op een eerste project: het vervangen van SAP door Microsoft Dynamics AX bij BCC Elektro-speciaalzaken. Sindsdien heeft de onderneming veel succesvolle projecten afgerond bij organisaties in heel Europa.