+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

PROJECTEN

Home > PROJECTEN

UW WENSEN, ONZE KENNIS EN ERVARING

De implementatie van een nieuw IT systeem, zeker een volledig geïntegreerd systeem, is een ingrijpend en soms complex proces. Het heeft impact op uw organisatie, kost nodige inspanning en tijd. Het is dus van belang dat we vooraf uw verwachtingen managen en doelstelling samen afstemmen. Uitgangspunt is altijd de continuïteit en verbetering van de bedrijfsvoering.
Ten behoeve van het project maken wij een implementatieplan, gebaseerd op onze eigen projectaanpak GreatCircle4sure. Daarbij gaan we uit van uw organisatie, uw doelstelling en uw mensen, gecombineerd met onze expertise en kennis. We kiezen voor een methodiekvorm die past bij het project en leggen de gemaakte afspraken vast in een planning en budget. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u ons tijdens de implementatie altijd aanspreken op de gemaakte afspraken.

 

Waarom zou u kiezen voor GreatCircle voor het implementeren van uw IT projecten:
• Onze consultants hebben een actuele technische kennis en een ruime ervaring, opgedaan in verschillende branches
• Onze projectmanagers komen beloften na en leveren wat we afspreken
• Samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid nemen, zit in ons DNA
• We staan voor kwaliteit, zijn klantgericht, professioneel en ondernemend
GreatCircle heeft ruime ervaring in het implementeren van Microsoft Dynamics 365 bij een verscheidenheid aan bedrijven in de retail, industrie en transport en logistiek branche.
Wilt u meer weten over hoe wij projecten aanpakken of wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel +31 88 0580 222.

 

 

ACTUEEL

Scope on the future – Hoe goed past jouw bedrijf zich aan?

Jarenlang was het duidelijk wanneer je als bedrijf goed functioneerde. Goed lopende business modellen bleven langere tijd succesvol. De wereld van nu is echter complex en onzeker. Ieder bedrijf wil meerwaarde leveren aan zijn klanten, een goede werkgever zijn voor...

read more

Technology never sleeps – EuroCIS 2019

Binnen de retail staan de marges onder druk en ligt de concurrentie continu op de loer. Het is dan ook niet verrassend dat retailmanagers geregeld wakker liggen over uitdagingen, wijzigingen en ambities. Neem je belangrijke besluiten op je gevoel of wil je alle besluiten onderbouwen met cijfers?

read more