+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

RETAIL CONNECTED

Home > RETAIL CONNECTED
Retail Connected is onze retail oplossing. Als retail elke dag verandert, moet ook de technologie mee veranderen. Met Retail Connected bieden wij u de standaard, schaalbare en beheersbare oplossing die u nodig heeft. Ongeacht het kanaal dat uw klant kiest of de functie die uw medewerker bekleedt: Retail Connected stelt uw medewerkers optimaal in staat om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen.
Dankzij de naadloze integratie van de beste retailoplossingen omvat Retail Connected de best practices en best values uit de retail. Door optimaal gebruik te maken van cloudoplossingen betaalt u met Retail Connected alleen voor wat u nodig heeft. Door het IT-beheer onder te brengen bij een gespecialiseerde partner bent u verzekerd van een veilige, betrouwbare en voorspelbare oplossing.

Maak ruimte voor innovatie

De kern van Retail Connected bestaat uit Microsoft Dynamics 365. Dat is het platform van Microsoft dat is gebouwd op de combinatie van de beste Microsoft-oplossingen: ERP, CRM, Power BI, Office 365 en Azure Integration services. Dit platform hebben wij aangevuld met best-of-breed oplossingen uit de retail.
Welke best-of-breed oplossingen zijn opgenomen in Retail Connected?
– CowHills voor point of sale en promotie engine
– FlowFabric voor promotie/folder management
– Darwin voor retail merchandise planning
– Slim4 voor voorraadoptimalisatie en behoefte planning
– Colleqtive voor apps in de winkel

Download de Retail Connected brochure

Wilt u hier meer over weten download dan onze brochure. Of neem contact met ons op

*

*
*
*
Graag ontvang ik de GreatCircle nieuwsbrief
3 - 1 =
*

Blogs

Onderscheiden met promoties? Kijk naar het proces erachter.

“Waar ik aan denk bij promotie is ‘tweede kopje koffie gratis’ of ‘vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan’. Ik vind het nogal tuttig en word er gewoon treurig van. Over een paar jaar zijn er geen promoties meer op papier en zullen we het moeten redden met...

read more