+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

CONSULTANCY

SAMEN BEPALEN WE DE JUISTE RICHTING

Expert word je niet door een of meer cursussen. Daarvoor is naast een specialistische opleiding een langdurige professionele ervaring in het implementeren en gebruik van de software nodig. Kennis en ervaring die continu in ontwikkeling blijft en op specifieke terreinen wordt versterkt. Zulke experts vind je bij GreatCircle: mensen die gemiddeld 20 jaar bezig zijn met ERP-projecten. Die hier enorm veel plezier aan beleven. En die hun rijke kennis en ervaring graag met u delen.
Samen sterk
Ook Microsoft-partners die zich toeleggen op de implementatie van Microsoft Dynamics NAV en/of Microsoft Dynamics AX kunnen de diensten van GreatCircle benutten. Zij kunnen voor het gehele traject van pre-sales tot implementatie een beroep doen op de kennis en ervaring van onze medewerkers van GreatCircle.
Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in de disciplines:
  • Projectmanagement
  • Functionele consultancy op Microsoft Dynamics AX
  • Functionele consultancy op Microsoft Dynamics NAV
  • Software engineer op Microsoft Dynamics AX
  • Software engineer op Microsoft Dynamics NAV

NIEUWS

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

read more

Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan met de Broad Horizon Groep. “Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In de nieuwe opzet kunnen we al deze diensten verzorgen.”

read more

Going omnichannel!

Na een gedegen selectie koos Ranzijn tuin & dier voor een op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde omnichanneloplossing. Dit vanwege de goede aansluiting op de ingezette strategie. “Met dit standaardplatform kunnen we onze fysieke en digitale kanalen optimaal integreren. Dit is belangrijk om de klant de beoogde naadloze ervaring en uniforme merkbeleving te bezorgen.”

read more