+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Voor het uitvoeren van een marktonderzoek zoeken wij voor ons kantoor in Nieuwegein een stagiair of student. Het uitvoeren van het marktonderzoek biedt je een mooie gelegenheid om kennis en ervaring op te doen op het gebied van marktontwikkelingen bij MKB bedrijven in relatie tot digitale transformatie.  

GreatCircle is specialist in het implementeren en optimaliseren van IT. Dit doen wij in diverse branches waaronder retail, fashion, brands en logistiek.

Het marktonderzoek heeft als doel bepaalde marktontwikkelingen in kaart te brengen in relatie tot de dienstverlening die wij bieden. De specifieke markt zal door ons gedefinieerd worden. Wij willen achterhalen wat er speelt in deze doelgroep en hoe wij middels onze dienstverlening invulling kunnen geven aan hun wensen.

Wij vragen van de student/marktonderzoeker:

  • Minimaal hbo-niveau. Je volgt bijvoorbeeld een opleiding in de richting marketing, commerciële economie of bedrijfskunde
  • Je staat open voor nieuwe dingen, je wilt leren en jezelf ontwikkelen
  • Een grote mate van zelfstandigheid
  • Je beschikt over een goede Nederlandse en Engelse woordenschat
  • Je bent sociaal en mondig en zorgt voor eigen inbreng

Wij bieden je:

  • Een werkplek voor 32 uur per week gedurende 3 maanden bij GreatCircle Solutions. Flexibel werken of thuiswerken is mogelijk
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen met het uitvoeren van een marktonderzoek
  • De gelegenheid om kennis op te bouwen van ontwikkelingen bij MKB bedrijven in relatie tot digitale transformatie
  • Een marktconforme (stage)vergoeding

Over GreatCircle

GreatCircle is als Microsoft partner specialist in het implementeren, optimaliseren en beheren van IT. Dit doen wij binnen diverse branches, waaronder retail, fashion, brands en logistiek. Wij zijn een echt ‘mensenbedrijf’. Met meer dan 50 ervaren specialisten helpen wij onze klanten met hun digitale transformatie. Wij verbinden mensen, gegevens en processen met elkaar. 

GreatCircle is gevestigd in een modern kantoor in Nieuwegein, tegen de rand van Utrecht. Jouw nieuwe werkplek bereik je met de auto via de A12 of met het openbaar vervoer. Vanaf de bus of tramhalte loop je in ongeveer 5 minuten het pand binnen.

GreatCircle is onderdeel van de Broad Horizon Groep. Hieronder vallen verschillende technologie bedrijven die elkaar sterk aanvullen in hun dienstverlening. Meer informatie vind je hier. 

Ben je op zoek naar een marktonderzoek voor je studie of wil je in een tussenperiode werkervaring opdoen en spreekt dit marktonderzoek je aan, neem dan contact op met Pascal Jacobs via pascal.jacobs@greatcircle.nl of bel 06-24758213.

 

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter