+31 88 0580 222 info@greatcircle.nl

Samen met jouw collega’s laat jij klanten van GreatCircle productiever, intelligenter en efficiënter werken. Vanuit het kantoor in Nieuwegein verbreed jij de horizon van de klant en tegelijkertijd ook die van jezelf. Leer, toon initiatief, laat zien dat je lef hebt en groei met GreatCircle Solutions mee.

Wil jij jezelf ontwikkelen als Software Developer bij een flexibel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Check dan deze vacature.

De vacature Software Developer bij GreatCircle daagt je uit om:

Complexe materie om te zetten naar een moderne omgeving. GreatCircle in Nieuwegein heeft de overstap gemaakt naar het innovatieve platform van Microsoft, genaamd Dynamics 365 (voorheen Dynamics AX). In deze spannende en vernieuwende fase ga jij als Software Developer helpen bij deze overstap. Ook werk je veel samen met je consultantcy-collega’s om wensen van klanten in kaart te brengen en vervolgens dit te realiseren in Dynamics 365 of daarbuiten b.v. middels het bouwen van Apps. Jij bent de Software Developer die meebouwt aan jouw eigen succes én dat van GreatCircle, omdat jij:

 • Technische ontwerpen maakt en complexe software-oplossingen doorvoert, aanpast en onderhoudt
 • De kwaliteit van software-oplossingen test
 • Technische problemen oplost en wensen van de klant vervult. Dit doe je in overleg met jouw consultancy-collega’s
 • Functionele en technische integratie-aspecten bewaakt
 • Alle (nieuwe) informatie opneemt als een spons en continu blijft leren

Als Software Developer ben je onderdeel van een team van 7 Developers. Stuk voor stuk hebben zij diepgaande kennis en ervaring in complexe materie. Je kan je verder ontwikkelen richting een technische architectenrol maar uiteraard ook richting ene functionele rol. Hierbij wordt je gecoached door een eigen mentor en kan je uiteraard ook zelf minder ervaren collega’s coachen.

GreatCircle: jouw nieuwe werkgever?
Bedrijven productiever, intelligenter en efficiënter laten werken door IT-oplossingen. GreatCircle, onderdeel van Broad Horizon, biedt tools waarmee bedrijven in staat zijn om snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen en de beste zakelijke beslissingen te nemen. Door middel van geïntegreerde bedrijfssoftware, technische innovaties en services helpt GreatCircle bedrijven om effectief te concurreren in een digitale wereld die zich steeds verder ontwikkelt. De klanten van GreatCircle zitten in de retail, fashion, productie en logistieke branche.

GreatCircle investeert in hun medewerkers. Er is dus veel ruimte om opleidingen en cursussen te volgen en hiermee je productkennis te vergroten of om verder te groeien. De lijntjes zijn kort en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Deze vacature Software Developer bij GreatCircle biedt (o.a.):

 • Een werkplek voor 32 – 40 uur per week bij GreatCircle Solutions. Flexibel werken of thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, telefoon, laptop, pensioenregeling en nog vele andere regelingen
 • Veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

GreatCircle kantoor in Nieuwegein of Vlissingen: jouw nieuwe werkplek?
Tegen de rand van Utrecht, op het bedrijventerrein Liesbosch-Laagraven in Nieuwegein staat het moderne kantoor van GreatCircle. Jouw nieuwe werkplek bereik je het beste met de auto. Via de A12 rijd je vanuit Utrecht, Houten, Woerden, Gouda en Amersfoort zo de parkeerplaats op. Kom je toch liever met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte loop je In ongeveer 5 minuten het pand binnen.

Woon je echter in het zuidwesten van Nederland dan is er ook de mogelijkheid om op onze vestiging in Vlissingen te werken. Wij zijn hier gevestigd in de innovatiehotspot Dockwize welke een inspirerende werkomgeving biedt voor veelbelovende startups en bedrijven. Het kantoor bevindt zich nabij de A58 en station Vlissingen. Met regelmaat worden er gezamenlijke activiteiten en borrels georganiseerd waarbij je veel kennis en ervaring kunt uitwisselen met gelijkgestemden.

De ideale Software Developer voor deze vacature bij GreatCircle brengt mee:

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring die je opdeed als Developer of Ontwikkelaar.
 • X++, MorphX, C# en .NET hebben weinig geheimen meer voor je
 • Minimaal hbo-niveau. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding gevolgd richting Informatica of Bedrijfskunde
 • Je staat open voor nieuwe dingen, je wilt leren en jezelf ontwikkelen
 • Een grote mate van zelfstandigheid maar ook gericht op goed samenwerken

Solliciteren op deze vacature Software Developer bij GreatCircle in Nieuwegein, Utrecht
Herken je jezelf in de rol van Software Developer bij GreatCircle? Neem contact op met Jos Becks via jos.becks@greatcircle.nl of bel 06-53191918

 

Deel dit bericht...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter